Kursdetails
Indian Cooking in English – A Culinary Journey through India (26F72730)
| Beginn | Sa., 28.02.2026, 10:30 - 14:15 Uhr |
| Kosten: |
Normalpreis: 24,00 € ermäßigter Preis: 12,00 € Solidarpreis: 31,00 € |
| zusätzliche Kosten | 22,- € Lebensmittelkosten |
| Dauer | 1x |
| Teilnehmer min/max | 6/12 |
| Kursleitung |
Rituparna Gotwig
|
| Bemerkungen | Bitte ein scharfes Messer, Schürze, Geschirrtuch, Getränke sowie Behälter für Kostproben mitbringen.
|
Cook, chat, and enjoy! Embark on this delicious journey with us- from spicy curries to sweet delicacies, and discover the diversity of Indian cuisine.
In this cooking course, we’ll explore the fascinating world of Indian cuisine together. Over a cup of chai, we’ll prepare classic dishes such as Butter Chicken, a vegetarian Paneer dish (Indian cheese), fragrant Basmati rice, and the popular street food “Pav Bhaji”. We’ll also cook dishes like Chickpea Curry, Indian-style Prawns, and finish with a sweet treat – rice pudding flavored with cardamom. The course combines hands-on cooking, English conversation, and cultural insights into India’s rich food traditions.
Vorspeise: Samosa, Zwiebel-Pakora, Basmati-Reis
Hauptgericht: Butter Chicken mit Masala Chai
Nachspeise: Payasam (indisches Dessert)
Vorspeise: Samosa, Zwiebel-Pakora, Basmati-Reis
Hauptgericht: Butter Chicken mit Masala Chai
Nachspeise: Payasam (indisches Dessert)
Termine
Datum
1. Termin am Sa. 28.02.2026
Uhrzeit
10:30 - 14:15 Uhr
Ort
Ort:
VHS-Haus, Cafeteria, Bertha-von-Suttner-Allee 9, Buxtehude
Kurs weiterempfehlen Kursanfrage
Ansprechpartnerin
Haben Sie Fragen zu unserem Angebot? Wünschen Sie sich weitere Kurse oder ein maßgeschneidertes Angebot?
Rufen Sie mich gerne an oder vereinbaren einen Termin. Ich freue mich auf Sie!


