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Indian Cooking in English – A Culinary Journey through India (26F72730)

Cook, chat, and enjoy! Embark on this delicious journey with us- from spicy curries to sweet delicacies, and discover the diversity of Indian cuisine.
In this cooking course, we’ll explore the fascinating world of Indian cuisine together. Over a cup of chai, we’ll prepare classic dishes such as Butter Chicken, a vegetarian Paneer dish (Indian cheese), fragrant Basmati rice, and the popular street food “Pav Bhaji”. We’ll also cook dishes like Chickpea Curry, Indian-style Prawns, and finish with a sweet treat – rice pudding flavored with cardamom. The course combines hands-on cooking, English conversation, and cultural insights into India’s rich food traditions.
Vorspeise: Samosa, Zwiebel-Pakora, Basmati-Reis
Hauptgericht: Butter Chicken mit Masala Chai
Nachspeise: Payasam (indisches Dessert)

Dieser Kurs ist ab dem 07.12.2025 buchbar. Kleiner Tipp: Speichern Sie sich diese Seite zur Erinnerung gerne als Lesezeichen ab, dann haben Sie am 07.12.2025 direkt Zugriff auf all Ihre Favoriten!


Termine

Datum
1. Termin am Sa. 28.02.2026
Uhrzeit
10:30 - 14:15 Uhr
Ort
Ort: VHS-Haus, Cafeteria, Bertha-von-Suttner-Allee 9, Buxtehude

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Ott, Anja
Programmbereichsleitung Gesundheit

Tel: 04161/501-4333

E-Mail: a.ott@stadt.buxtehude.de