Sie suchen das digitale Programmheft als Blätterkatalog? Diesen finden Sie auf unserer Hauptseite! (Link zur Hauptseite)
Kursdetails
Indian Cooking in English – A Culinary Journey through India (26F72730)
| Beginn | Sa., 28.02.2026, 10:30 - 14:15 Uhr |
| Kosten: |
Normalpreis: 24,00 € ermäßigter Preis: 12,00 € Solidarpreis: 31,00 € |
| zusätzliche Kosten | 22,- € Lebensmittelkosten |
| Dauer | 1x |
| Teilnehmer min/max | 6/12 |
| Kursleitung |
Rituparna Gotwig
|
| Bemerkungen | Bitte ein scharfes Messer, Schürze, Geschirrtuch, Getränke sowie Behälter für Kostproben mitbringen.
|
Cook, chat, and enjoy! Embark on this delicious journey with us- from spicy curries to sweet delicacies, and discover the diversity of Indian cuisine.
In this cooking course, we’ll explore the fascinating world of Indian cuisine together. Over a cup of chai, we’ll prepare classic dishes such as Butter Chicken, a vegetarian Paneer dish (Indian cheese), fragrant Basmati rice, and the popular street food “Pav Bhaji”. We’ll also cook dishes like Chickpea Curry, Indian-style Prawns, and finish with a sweet treat – rice pudding flavored with cardamom. The course combines hands-on cooking, English conversation, and cultural insights into India’s rich food traditions.
Vorspeise: Samosa, Zwiebel-Pakora, Basmati-Reis
Hauptgericht: Butter Chicken mit Masala Chai
Nachspeise: Payasam (indisches Dessert)
Vorspeise: Samosa, Zwiebel-Pakora, Basmati-Reis
Hauptgericht: Butter Chicken mit Masala Chai
Nachspeise: Payasam (indisches Dessert)
Termine
Datum
1. Termin am Sa. 28.02.2026
Uhrzeit
10:30 - 14:15 Uhr
Ort
Ort:
VHS-Haus, Cafeteria, Bertha-von-Suttner-Allee 9, Buxtehude
Kurs weiterempfehlen Kursanfrage


